25 Haziran 2008 Çarşamba

Tatil...

Sevgili tatilim başladığından beri nete girip yazmaya zaman bulamamıyordum şu an Bodrumdan yazıyorum çok çok çok sıcaK ama burayı seviyorum!!!
İstanbuldan Urla'ya gitmek gibi bi gaflette bulunduk aslında bunu gaflet yapan şey gittiğimiz pansiyondu... Çünkü girdiğim en güzel denizlerden biri Urla Çeşmealtı'ndaki deniz... Daha sonra Urla'daki pansiyondan kaçmak için bodruma doğru yola çıktık veeeee bir tesadüf eseri yol üzerinde girdiğimiz restorantda bize gitmeyin bodrum sıcaktır oralar Didim'de kalın en iyisi dediler. İyi ki demişler. Didim kesinlikle görülesi bir yer. Hele ki denizi!!! O denizi ben başka yerde görmedim... Ben, yosun ve denizdeki kayacıklardan nefret eden insanlardanım ve benim gibilere önerim Didim'e gitmeleridir. Zaten gece 1de bile yüzen insanlar var deniz o kadar güzel ki anlatmakla olmaz yaşamanız gerek... hee bi de Didim'e gidenlere 2 not daha; birincisi Eros Otel diye bir yer var altınkum sahilinde orada kalmaları ki çok tatlı insanlar işletiyor ve çalışıyor. İkincisi de Garden Bar. Yalnız bolca para almanız gerek yanınıza zira paralar yetmiyor.
Herneyse Didim'de bir gece kaldıktan sonra Bodrum Bodrum diyerek geldik Bodruma çok güzel burası. Hele bi de askeri tesis olunca herşey adeta beleş! Dün bir kokteyl içtim aşırı alkollüydü :D Asker abi kendini aşmış yani ve acayip olan taraf bu kokteylin normalden çooooooooook daha düşük fiyatla satılması. Şimdide ablam yüzünden salsa'ya gitcek gibiyiz bakalım nolck


Not:detayları kalvyesi daha düzgün olan bir bilgisayarda yazacağım. Şimdilik gidiyorum ve herkese iyi tatiller diliyorum.