31 Temmuz 2009 Cuma

hala aynı saçma mod ve okunmayası bi yazı

Canım sıkıldı blog. Gerçi en son yazdığım zamana göre baya ilerleme kaydettim ama en önemlisi hala olmadı… Oturma izni bekliyorum hala. Dolayısıyla uçak biletm bile yok. Gerçi nereye gideceğimi de bilmiyorum belki önce ablamın yanına giderim. Öf! Hiç bişi belli diil!!! Hala yapmam gereken sürüyle iş var umarım en kısa zmnda gelir de şunun sinir stresinden kurtulurum. Ama tabii güzel şeyler de var blogum. Mesela şimdi bodrumdaki kamptayım :) her ne kadar çok büyk 2 eksiklik olsa da bu yıl kampta yine de güzel :) öyle işte şekerm bana şans dile. Görüşürüz sevgili blog..

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Beni bu havalar mahvetti

Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.


diyen Orhan Veli Kanık'ı anasım geldi ve devam ediyorum.

Sevgili Blog,
beni delirttiler artık. Bi de karşıma geçip "iyi düşün" diyenler var ki ayrıca bi deliriyorum onları duyunca! İyisi mi kalmış kardeşim her bi yandan canıma okudular bu FİNler!!!! Gitmeyin kardeşim Finlandiya'ya! elimde olsa vazgecerdm. Böyle saçma bi ülke daha görmedim! Deli bunlar DELİİİİİ!!!!!!
Ay içim sıkıldı. Dalga seslerinin içimdeki sıkıntıyı habire arttırabileceğini düşünemezdim. gerçi bu normal ben deniz görünce üzülüyorum da o üzüntüyle bu çok ayrı :S İyice deli moduna girdim yapmış ve yapacak olduğum tüm işlerde kesin bir eksiklik çıktığına ya da çıkacağına inanıyorum artık. Herneyse blog zaten bu haberler yeni değil sana. Her türlü tersliğin beni bulduğunu artık biliyorsun (her ne kadar okuyucu pek bilmese de..) Öyle işte sıkıldm yine umarım en kısa zamanda adam gibi somut belgelerim olur elimde yoksa sonumu hayra alamet görmüyorum. Bu kadar -sanırım- görüşürüz blog.